Hyrbil

Vi tycker det är skönt med hyrbil. T.ex. finns det så mycket fint att upptäcka i omgivningarna. Vandringsleder, fantastisk natur och genuina spanska bergsbyar.

Spelar man golf är det nästan ett måste. Vill man bara sola, bada eller äta gott och kanske shoppa lite, klarar man sig bra med buss, tåg och taxi.

Det finns hyrbilsfirmor på flygplatsen i Malaga. Själva har vi goda erfarenheter av både Helle Hollis och Malagacar. De ligger strax utanför flygplatsen men hämtar oss när vårt flyg landat. Vi körs sedan till deras garage, ca 800 meter bort där vår bokade hyrbil väntar.

Vi är med i Helle Hollis ”Home owners club”. Det gör att vi får 15% på deras hyreskostnaden. Vi uppger: HomeOwnersClub kod H7448.

Här följer några olika biluthyrningsföretag
Helle Hollis | Avis enterprise | Europcar | Goldcar Hertz | Record |Sixt

Nedan tre kartbilder vi hade glädje av när vi kommer med bil.
Från hyrbilsfirman kör man mot Cadiz och Algeciras. Vi följer väg A-7.
När vi kommer ut på motorvägen så kör vi ca 10 minuter och tar sedan avfarten mot Fuengirola/Algeciras A-7. Här skall du inte fortsätta rakt fram på AP-7. Vi kör den här vägen ca 12-15 minuter och passerar då Fuengirola och La Cala. När vi ser en stor skylt Miraflores på höger sida så är vi strax framme. Andra avfarten efter den här skylten tar vi av mot Riviera. Vi  kör rakt upp från rodellen på Avenida del Golf. Tredje gatan till höger är vår gata Calle Centauro. Vi följer gatan till slut och står nu utanför vår grind.